Thursday, March 3, 2011

Annual Grand Meeting BSMM 2011

finally, finally, finally !!!
waaaa...senyuman makin lebar ni bila Agm sudah habis..
yela, kerja sukarela ni memang banyak yang perlu dikorbanka
masa tidur, shopping, walking dan semua yang ing2 dikorbankan..
happy memikirkan berat beban yang digalas selama ni akhirnya sampai ke penghujungnya
    bukannya nda ikhlas, 
nanti ada masa ku datang tolong juga ya..hehe
jom tengok persediaan sepanjang Agm ni. ku tiada urus apa-apa, tolong tengok adala, hehe..^__^ tapi 
sebagai kuatermaster kena bagi laporan kewangan 
dan laporan program lepas
kiranya orang penting juga la ni pada malam tu
yup,bcoz i'm kuatermaster,  MT lol..hehe
 
                                           this is me !!!
                     not may car , just 'pinjam' kejap..hehe
ok, ok..teruskan kepada story td,
 Agm ni dibuat di foyer Kolej Ungku Omar,
yang paling mendapat perhatian tu, ada pengetua kolej datang, waaa..hepi-hepi !!
selama ku buat aktiviti, jarang pengetua datang, selalunya timbalan ja, tapi maybe dia buat pertimbangan yang betul, so, he come right on time !!!..clap-clap ur hand 
 
ajk yang terlibat, peace!

tak ramai sebenarnya yang datang malam tu
daripada 80 ahli baru hanya 40 lebih yang datang
mungkin yang lain tu ada mid term agaknya
(anggapan baik)
walaubagaimanapun tanx untuk korang yang datang
 for supporting our AGM^_^
 
kami sedia berkhidmat !!!
 ucapan pengetua' dengan lafaz Bismillah, saya rasmikan program ini"
ucapan timbalan komandan
 our MC for that night..
lastly, kemuncak program " AGM"
akhirnya, terlepas sudah tanggungjawab dalam BSMM
buat semua pimpinan yang baru, tahniah n gud luck
wish u all help anyone that needs us..Gambate !!
dan sebelum berpisah, mari kita saksikan lakonan pendek daripada pimpinan BSMM yang baru !



video




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

borak-borak

miss h